DOK INVEST

Specijalizovani sektor firme Nap doo za uvoz i prodaju investicionog zlata na teritoriji Srbije

O nama

Brend DOK nastao je 1993. godine i u vlasništvu je firme PAN doo koja se bavi pružanjem finansijskih usluga i među prvima je stekla licencu Narodne banke Srbije za obavljanje menjačkih poslova.

Zahvaljujući podršci i poverenju koje nam je ukazano tokom godina i prateći svetske trendove, odlučili smo da proširimo našu delatnost ulaganjem u druge grane ekonomije.

2008. godine dolazi do formiranja novog privrednog društva NAP doo čija je osnovna uloga širenje čvrste pozicije na polju trgovine zlata i drugih plemenitih metala. U tom procesu, DOK postaje jedan od najvećih uvoznika i prodavaca investicionog zlata u Srbiji.

Na srpsko tržište smo doneli proizvode kompanije IGR Global, koju čine Istanbulska rafinerija zlata, kompanija Gramaltin i IGR Metals Trading DMCC. IGR proizvodi poseduju Good delivery akreditaciju koja se dobija od strane London Bullion Market Association (LBMA), što garantuje da se proizvodi kuju po najstrožim kriterijumima i da osiguravaju medjunarodnu likvidnost bilo gde na svetu.

U ponudi imamo i proizvode austrijske kovnice Münze Österreich iz Beča, kao i švajcarske kovnice Argor Heraeus SA.