Zbog trenutne situacije i ograničenog broja ljudi koju mogu da borave u radnji, Vašu posetu možete zakazati na 011 334 5353 ili putem mejla na zlataradok@gmail.com. Prilikom posete poslovnici obavezno je nošenje zaštitne maske. Novo radno vreme je 09-16h.

Investiciono zlato

Kompanija NAP doo je jedna od vodećih u Srbiji koja pruža mogucnost kupovine sertifikovanog investicionog zlata. Zlato predstavlja izvor za sigurnost. Uprkos oscilaciji cene na tržistu, njegova vrednost uvek je bila stabilna.

Zašto investirati u zlato?

Investicionim zlatom smatra se zlato u obliku poluga ili pločica, mase prihvaćene na tržištu plemenitih metala, stepena finoće jednakog ili većeg od 995 hiljaditih delova (995/1000), kao i zlato u obliku zlatnih novčica stepena finoće jednakog ili većeg od 900 hiljaditih delova (900/1000), iskovanih posle 1800.godine koji jesu ili su bili sredstvo plaćanja u državi porekla.

Zlatne poluge se pojavljuju u različitim oblicima i težinama. Proizvode ih priznate rafinerije u strogo kontrolisanim uslovima. Na samim proizvodima nalazi se utisnut naziv kovnice iz koje dolazi, tačna težina i serijski broj.

Dukati i zlatnici spadaju u najstarije vidove novca. Većina zemalja u svetu prestala je da izrađuje zlatnike kao monetu do 1933. godine.

Zašto investirati u zlato ?